Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Πουλόπουλος: Η απάντηση του στον πατέρα Στυλιανό - «Στο μiσος θα...

Γιάννης Πουλόπουλος: Η απάντηση του στον πατέρα Στυλιανό – «Στο μiσος θα απαντώ πάντα με αγάπη»

Με μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Τη δική του απάντηση στον πατέρα Στυλιανό, μετά την ένταση το πρωί της Παρασκευής 12/1 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα Στυλιανό, θέλησε να δώσει ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου ανέφερε πως “οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι γεμάτοι θλίψη και μίσος”, χωρίς να διστάζει μάλιστα να τους χαρακτηρίσει και διαστροφικούς.

Ο δημοσιογράφος, που υπερασπίστηκε τη θέση του και στον αέρα της εκπομπής του Alpha, θέλησε να δώσει την απάντησή του και μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, στην οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ευτυχία του.

“Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους.

Μια από αυτές, η @olympiakrasagaki , ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το “μισό μου πορτοκάλι”. Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη! ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

H ανάρτηση του στο Instagram:

Τα πιο σημαντικά