Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλο»

20 Νοεμβρίου, 202111:46 ΠΜ
More videos

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Idols”, περιγράφοντας τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο θάνατος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε εξαιρετικό ηθοποιό αλλά δύσκολο άνθρωπο τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

“Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί” είπε χαρακτηριστικά ο γιος των δύο διάσημων ηθοποιών.

Στη συνέχεια εξήγησε πως τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά τον θάνατο της μητέρας του, με αφορμή την περιουσία της που πέρασε στα χέρια του παιδιού της.

“Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. Ό,τι έγινε έγινε. Τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή “γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ”. Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί” συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News