Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Οικονόμου για Δάφνη Μητσοτάκη: «Στο εξής το λόγο θα έχει η...

Γιάννης Οικονόμου για Δάφνη Μητσοτάκη: «Στο εξής το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη για τις αθλιότητες»

Για “κατήφορο χωρίς τελειωμό” έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κληθείς να σχολιάσει υβριστική ανάρτηση του πρώην συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού Δάφνη Μητσοτάκη που θα σπουδάσει στο Yale.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Καρανίκας συμπορεύονται εδώ και πολλά χρόνια, ότι κανείς δεν τον έχει «μαζέψει» ποτέ για τις απαράδεκτες επιθέσεις του.

Ακόμη, ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για αήθη στοχοποίηση ενός 18χρονου κοριτσιού, δηλώνοντας ότι στο εξής για τέτοιου είδους αθλιότητες το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά ο ίδιος είπε σχετικά: «Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Δυσκολεύεται κανείς να βρει λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της αθλιότητας. Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στοχοποιείται ένα κορίτσι 18 χρόνων στην αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή του με πράγματα αχαρακτήριστα. Δεν έχει χαθεί το μέτρο. Μιλάμε για κατήφορο χωρίς τελειωμό. Υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι ότι σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ανηθικότητες είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, συνοδοιπόρος του από τα φοιτητικά τους χρόνια. Έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα και δεν έχει βρεθείς κανένας να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω σε περιπτώσεις που στελέχη της ΝΔ ξεφεύγουν από τους ηθικούς και αξιακούς κανόνες τοποθέτησης στο δημόσιο βίο που έχουμε θέσει, τι συμβαίνει. Αποδοκιμάζονται, διαγράφονται, απομακρύνονται αμέσως. Όχι για τέτοιου είδους αισχρότητας και αθλιότητας θέμα. Και μια μέρα μετά κανένας δεν τον έχει μαζέψει. Επιβεβαιώνεται ότι το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος είναι να είσαι ικανός για όλα. Ο κατήφορος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αντιπαράθεση δεν φαίνεται να έχει τέλος».

Η ανάρτηση έχει κατέβει από το προφίλ του Νίκου Καρανίκα στο Facebook, ανέφερε:

210830164412 09

 

Τα πιο σημαντικά