Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δήμητρα μού δίνει όλο κολοκυθάκια και φακές να φάω...

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Η Δήμητρα μού δίνει όλο κολοκυθάκια και φακές να φάω κι εγώ βγαίνω και τρώω τα κοντοσούβλια μου»

Ο Γιάννης Μποστάντζογλου μίλησε στον Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Λείπω από την τηλεόραση 5 χρόνια πρώτον γιατί δεν μου κάνουν προτάσεις και δεύτερον δεν μου κάνουν κι εμένα. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να γίνω 280 χρονών. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση 40 χρόνων που κάνουν τους ογδοντάρηδες».

«Από τους “Δυο ξένους” θυμάμαι την καλή συνεργασία με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μας βοήθησε πολύ και εμένα προσωπικά. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές.

Το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” κόπηκα απότομα, μάλλον μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Απλώς μια μέρα μας είπαν “αντίο σας και μην ξανάρθετε”», περιέγραψε.

«Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους ”Δύο Ξένους”. Πάρα πολύ απλή, επαγγελματίας, φιλική. Καθόλου βεντέτα.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους “Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη” ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα, δεν προκαλεί, βοηθάει».

«Ένας οδηγός περιπολικού είχε το ίδιο όνομα με εμένα στους “Στάβλους”, “Μπατσινίλας”. Μου λέει “σταμάτα ρε μάγκα πιο εδώ, ξέρεις πώς με λένε;”. Λέω “θα φάω κλήση” ενώ ήθελε να μου μιλήσει για το ρόλο».

Η σχέση του με την Δήμητρα Παπαδήμα

«Μετά το πρώτο ραντεβού με τη Δήμητρα Παπαδήμα στεναχωρήθηκα. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “α παράτα με”. Μετά ήρθε ο έρωτας. Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων».

«Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου της είπα “όχι, τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο. Εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου. Να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα να τελειώνουμε.

Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου.Έχουμε και μεγάλες κόντρες».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε είπε με χιούμορ: «Δεν με φόβισε η περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι λίγο μοιρολάτρης. Είπα “αν μου έρθει, μου ‘ρθε”. Η Δήμητρα προσπαθεί να με κουλαντρίσει λίγο, μου δίνει όλο κολοκυθάκια και φακές να φάω κι εγώ βγαίνω και τρώω τα κοντοσούβλια μου».

Για τα επαγγελματικά του σημείωσε: «Είμαστε σε περιοδεία με τον Κώστα Φλοκατούλα με την παράσταση ”Μποστ και Φλοξ”. Πολύ ωραία και τρυφερή κωμωδία. Το έργο το έγραψε η Δήμητρα και μιλάει για την αξία της φίλιας».
Τα πιο σημαντικά