Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Αντετοκούνμπο: Μέσα από το Ίδρυμα «CAFF» στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μέσα από το Ίδρυμα «CAFF» στηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συνοδευόμενος από όλη του την οικογένεια, έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Faoundatio (CAFF), πριν από λίγες ημέρες και τόνισε “βρισκόμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου”.

Ειδικότερα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο παρουσίασε το όραμά της για το Ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF) στην εκδήλωση “Game Changer”, που έχει ως στόχο να στηρίξει έμπρακτα νέους και οικογένειες που προέρχονται από μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκε 1 εκατ. ευρώ, χάρη στην υποστήριξη πολιτών και εταιρειών που συμμερίζονται το όραμα του CAFF.

Δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρισκόταν η σύζυγός του, Mariah, η μητέρα του και τα αδέρφια του. Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης μαζί, ενώ πίσω τους περπατούσε η μητέρα του.

Κομψός και χαμογελαστός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο αστέρας του NBA συνδύασε ένα λευκό σύνολο με μακρύ, καρό σακάκι, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του σμαραγδί, το οποίο αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Είμαστε πιο κοντά στον να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βοηθήσουμε ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, χάρη στη γενναιόδωρη στήριξη του Game Changers», υπογράμμισε σε ανάρτησή που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκδήλωση

Φωτογραφίες από την εκδήλωση δημοσιεύτηκαν και στον επίσημο λογαριασμό του ιδρύματος CAFF στο Instagram.

antetokounmpo 1080x752 1 antetokounmpo1 1080x753 1 antetokounmpo2 1080x752 1 antetokounmpo3 1080x1346 1 antetokounmpo4 1080x1346 1 antetokounmpo5 1080x1346 1

Τα πιο σημαντικά