Γιάννης Αντετοκούμπο: Η ανάρτηση με τον Εθνικό Ύμνο μετά τη χθεσινή ήττα μας κάνει να υποκλιθούμε

14 Σεπτεμβρίου, 2022 1:42 ΜΜ
More videos

Όποιος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο EuroBasket 2022 και την πορεία της μέχρι χθες, δεν μπορεί να μην αναγνώρισε τη συμβολή του Γιάννη Αντετοκούμπο, χωρίς τον οποίον πιθανότατα να μην είχαμε φτάσει μέχρι τους 8. Ειδικά στον χθεσινοβραδινό αγώνα, εναντίον των Γερμανών, ο Γιάννης έμοιαζε να έχει πάρει σχεδόν αποκλειστικά την ομάδα στις πλάτες του. Μια ολόκληρη χώρα κρεμόταν από τα χέρια του. Κι εκείνος δεν σταματούσε να “δίνει”.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες λέξεις για το ταλέντο, τις ικανότητες, το ήθος αυτού του παίχτη, ωστόσο πάντα θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Όπως έκανε και πριν από μερικές ώρες, το ξημέρωμα της Τετάρτης, οπότε προχώρησε σε μία ανάρτηση που μας κάνει να θέλουμε να υποκλιθούμε.

Στην πρώτη του ανάρτηση, λοιπόν, μετά την χθεσινή δραματική ήττα, ο Greek Freak δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο και τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, να τραγουδούν με πάθος τον Εθνικό Ύμνο, όπως έκαναν άλλωστε σε κάθε έναν από τους αγώνες της Ελλάδας στο Eurobasket.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


O κορυφαίος αυτός αθλητής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αυτή τη στιγμή, το έγχρωμο παιδί μεταναστών που μεγάλωσε με τρομακτικές δυσκολίες, σε μια χώρα που πολλές φορές έδειξε σε εκείνον και τα αδέλφια του το σκληρό της πρόσωπο, δεν σταματά να τιμά την Ελλάδα. Και εμείς δεν έχουμε παρά να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.