Γιάννενα: Νεκρός Αλβανός έμπορος ναρκωτικών από πυροβολισμούς αστυνομικών

22 Νοεμβρίου, 20188:36 ΜΜ
More videos

– Συμπλοκή Αλβανών κακοποιών με αστυνομικούς, κοντά στην Βήσσανη Πηγωνίου, στα Ιωάννινα – Ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ – Οι Αλβανοί κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο έχουν εγκαταλείψει σάκους με περίπου 100 κιλά ναρκωτικά!

Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών και αστυνομικών, σημειώθηκε κοντά στην Βήσσανη Πωγωνίου, στα Ιωάννινα, περίπου στις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αλβανοί μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών- χασίς και ηρωίνης, ενώ ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν “βροχή” πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας Αλβανός έπεσε νεκρός και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του έχουν τραπεί σε φυγή και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους. Στο σημείο, οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν εγκαταλείψει και σάκους με περίπου 100 κιλά ναρκωτικά.

Τα τραύματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι επιφανειακά και δεν εμπνέουν καμία ανησυχία για τη ζωή του αστυνομικού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων Αλβανών συνεχίζονται.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή ενώ η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα των Αλβανών έχει εγκαταλείψει στο σημείο τους σάκους με το χασίς που μετέφερε στην χώρα μας.

[epirusgate] [epiruspost]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News