Γιάννα Αγγελοπούλου: Με ανοιξιάτικο look και μίνι φόρεμα στο Φόρουμ των Δελφών

11 Μαΐου, 2021 2:13 ΜΜ
More videos

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μίλησε στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εμφανίστηκε με ένα ανοιξιάτικο σύνολο, σύμφωνα με την εποχή.

Φόρεσε ένα λιλά μαντό με λευκό μίνι φόρεμα από μέσα.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με ανοιξιάτικο look και μίνι φόρεμα στο Φόρουμ των Δελφών

Το μαντό της είχε ιδιαίτερο κλεισιμο στο λαιμό, ενω ήταν ανοιχτό στο κάτω μέρος. Συνδύασε το ντύσιμο με nude καστόρινες γόβες.

Γιάννα Αγγελοπούλου

 

Γιάννα Αγγελοπούλου
Γιάννα Αγγελοπούλου
Γιάννα ΑγγελοπούλουΤο μοναδικό κόσμημα που φόρεσε ήταν λευκές πέρλες στα αυτιά της.
Γιάννα ΑγγελοπούλουΣτην ομιλία της είπε η κ. Αγγελοπούλου:

“Η εφετινή διοργάνωση του Φόρουμ των Δελφών έχει έναν ξεχωριστό συμβολισμό γιατί είναι αφιερωμένη στη σπουδαία επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821, γιατί τιμά και προβάλλει τον εορτασμό της διακοσιετηρίδας της σύγχρονης Ελλάδας.

Ένα από τα κεντρικά ερωτήματα που θέτει η επέτειος, ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής στην τοποθέτησή της, αφορά στη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον και, ειδικότερα, “στο πώς το κοινό μας παρελθόν, η κοινή μας πορεία αυτούς τους δύο αιώνες, μπορεί να αποτελέσει πηγή διδαγμάτων αλλά και έμπνευσης στο σήμερα, δίνοντας μια νέα πνοή στο συλλογικό εγχείρημα της δημιουργίας ενός κοινού μέλλοντος”. Όπως τόνισε, η απάντηση στο ερώτημα αυτό προϋποθέτει μια διαδικασία ειλικρινούς αναστοχασμού και ψύχραιμης αξιολόγησης της διαδρομής των 200 ετών, “έτσι ώστε με εφόδιο αυτήν τη νέα αυτογνωσία, έχοντας συναίσθηση των ισχυρών αλλά και αδύναμων σημείων μας, να χαρτογραφήσουμε τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον”.

“Αυτήν ακριβώς τη διάσταση της επετείου ως μιας μοναδικής ευκαιρίας να αντλήσουμε δύναμη από το παρελθόν για να στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον και να σχεδιάσουμε το αύριο, επιχείρησε να αναδείξει ως κεντρικό διακύβευμα του εορτασμού η Επιτροπή “Ελλάδα 2021”, από την αρχή της λειτουργίας της”, συμπλήρωσε η κυρία Αγγελοπούλου, σημειώνοντας ότι το διακύβευμα αυτό εξειδικεύτηκε μέσα από τους τέσσερις άξονες που προσδιόρισαν το περιεχόμενο των δράσεων και των εκδηλώσεων της επετείου, τις οποίες συντονίζει η Επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι αυτές αφορούν: α) Το 1821 στην Ελλάδα και τον κόσμο, β) η Ελλάδα στην πορεία των 200 χρόνων, γ) οι Έλληνες που αφήνουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο, δ) το 2021 ως παράθυρο για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Γιάννα Αγγελοπούλου