Γιάννα Αγγελοπούλου: «Δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά»

21 Αυγούστου, 202211:12 ΜΜ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη καλεσμένη στη δημόσια τηλεόραση μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον γάμο της, αλλά και για τον όρο «πεθερά».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της, που θα παρουσιαστεί απόψε το βράδυ, προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα»

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά και όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα, η Γιάννα, η Γιάννα… Μια σχέση που την είχαμε σφυρηλατήσει και μια ισορροπημένη σχέση, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα Αγγελοπούλου», είπε αρχικά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για την κρίση στον γάμο της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για την περιπέτεια με την υγεία της

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. «Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα», είπε χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στη συνέχεια η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ρωτήθηκε πως είναι σαν πεθερά με την ίδια να απαντά: «Καταρχήν δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Από τη στιγμή που είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους από τα παιδιά μου».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News