Γιαγιά: «Η κόρη μου μετά από 9 μήνες έφερε την Τζωρτζίνα από την τάβλα να την κοιτάει στα μάτια»

11 Απριλίου, 2022 3:48 ΜΜ
More videos

Η γιαγιά των 3 αγγελουδιών από την Πάτρα και μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, σε σημερινές τηλεοπτικές της δηλώσεις στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξέσπασε και για ακόμη μια φορά προσπάθησε να υπερασπιστεί την κόρη της.

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ»

Για τα σχόλια που έχουν γραφεί ότι η ίδια πήγε με φτιαγμένο το μαλλί στα επισκεπτήρια είπε: «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο».

Εκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

Έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».

“Ο ΜΑΝΟΣ ΠΕΝΘΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΕΝΑ”

Ερωτηθείσα πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, είπε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» «Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον» είπε.

Η μητέρα της Ρούλας, αναρωτιέται αν ο πρώην γαμπρός της έχει δολοφονικά ένστικτα. «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας», είπε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της και την σχέση που είχε με τον Δασκαλάκη: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο« ανέφερε.

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες (σ.σ. μάλλον από την κόρη της Ρούλα) από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: ότι ο «Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».