Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Για παραδεıγματισμό»: Ράκος η Αννούλα Φλωρινιώτη, πήραν τη μεγάλη απόφαση – Χαμоγελά...

«Για παραδεıγματισμό»: Ράκος η Αννούλα Φλωρινιώτη, πήραν τη μεγάλη απόφαση – Χαμоγελά ο αδερφóς της, Νίκος, από ψηλά

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μήνυση που αναμένεται να υποβάλει για το ιατρικό λάθος που φέρεται να στέρησε τη ζωή του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον πρώην σύζυγό της

Μία φορά μόνο παντρεύτηκα, τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε και ένα υπέροχο παιδάκι. Διάλεξε και μία υπέροχη γυναίκα», δήλωσε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη στην κάμερα του Alpha.

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε αυτή τη δοκιμασία που περνάω, όπως και όλες οι προηγούμενες σχέσεις που είχα. Ωστόσο, είμαι μόνη μου», ξεκαθαρίζει η γνωστή τραγουδίστρια.

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί»

«Δεν έχω δεχτεί ακόμα ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Έχουμε δρομολογήσει να κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, να συναντηθούμε με τον δικηγόρο», παραδέχεται η Αννούλα για τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού της, ο οποίος έδινε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν θέλω ακόμα να προβώ σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό, μόνο για παραδειγματισμό», είπε κλείνοντας.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη θα κινηθεί νομικά για το ιατρικό λάθος που στέρησε τη ζωή στον αδερφό τηςΤα πιο σημαντικά