Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓια να «ταρακουνńσει» τα πpάγματα: Αuτός είναι ο πασίγνωστος TikToker που μπαίνει...

Για να «ταρακουνńσει» τα πpάγματα: Αuτός είναι ο πασίγνωστος TikToker που μπαίνει στο Survivor σε λίγες μέρες

Eπειγόντως ανάγκη από ανανέωση έχει η ομάδα των Μαχητών στο Survivor καθώς μετά από 4 ήττες στην πρώτη εβδομάδα του ριάλιτι φαίνεται πως αν δεν ενισχυθεί άμεσα η ομάδα τους με δυνατούς παίκτες πολύ σύντομα θα πεινάσουν πάρα πολύ και θα απομείνουν λίγοι.

Η παραγωγή έχει ήδη έτοιμη τη λύση για το πρώτο στάδιο της ανάκαμψης της μπλε ομάδας στέλνοντας άμεσα έναν πολύ δυνατό παίκτη. Πρόκειται για τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος απασχολείται στην υποδοχή ενός διάσημου νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα.

Ο Σωτήρης δραστηριοποιείται ενεργά και στον τομέα των επιχειρήσεων γενικότερα αλλά ο πολύς κόσμος τον γνωρίζει μέσα από τα social media. Εδικά στο Tik Tok ο νέος παίκτης του Acun έχει έναν λογαριασμό με πολλούς χιλιάδες ακόλουθους. Ο ίδιος είχε ξαναπροσπαθήσει δύο φορές να μπει στο Survivor στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε, για λόγους που, όπως αναφέρει ο ίδιος, αφορούν την αλβανική καταγωγή του.

@sotirislam

Χοντρό με είπατε😂😂😂 . Τώρα που με ξανά βλέπω έχετε δίκιο. Έχω πάρει λίγο στ’ αυτιά🤡🤡🤡🤡

♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris lamai

«Είμαστε εδώ για να πούμε κάποιες αλήθειες. Πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Φέτος, πραγματικά περίμενα πως θα έμπαινα στο παιχνίδι. Ότι ήρθε η σειρά μου. Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο λόγος που δεν μπήκα στο παιχνίδι ήταν καθαρά θέμα καταγωγής. Εμένα η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Έχω ένα παιδάκι και η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα. Όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει εδώ. Νιώθω πιο Έλληνας από αρκετούς Έλληνες.

Κάνω δέκα δουλειές κάθε μέρα. Έχω το παιδί μου. Γιατί με ταλαιπωρείτε καθημερινά ή κάθε δύο βδομάδες σε ένα casting πέντε με έξι ωρών; Για να πω τι; Το όνομα μου; “Λέγομαι Σωτήρης Λαμάι, είμαι 34 χρονών και θέλω να μπω στο Survivor”. Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι της παραγωγής δεν σέβονται τον κάθε άνθρωπο που θα πάει εκεί και θα αφιερώσει το χρόνο του. Η επιλογή είναι τραγική. Εντελώς λάθος!».

Τα πιο σημαντικά