Για να είναι καλό πρότυπο για την κόρη της κατάφερε να χάσει 35 κιλά!

20 Ιανουαρίου, 201612:50 ΠΜ

Η νεαρή γυναίκα δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει!

Η 24χρονη Ashleigh Munn από τη Σκωτία είχε φτάσει να έχει τόσο βάρος που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει: τα κιλά της είχαν ξεπεράσει τα 100.

Κατάφερε ωστόσο να χάσει τα περισσότερα και κατέγραψε την προσπάθειά της στο Instagram με στόχο να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που κάνουν τον ίδιο αγώνα με εκείνη.

Η 24χρονη είχε αρχίσει να χρειάζεται πατερίτσες για να βαδίσει αφού οι αρθρώσεις της δυσκολεύονταν να σηκώνουν το βάρος της.

Η ώθηση που χρειαζόταν για να αρχίσει να φροντίζει τον εαυτό της ήρθε όταν οι γιατροί εντόπισαν μια κύστη στις ωοθήκες της. Η Ashleigh φοβήθηκε πως το μεγάλο βάρος της είχε επιδεινώσει την κατάστασή της και αποφάσισε να δράσει: έβγαλε από τη ζωή της το κρέας ακολουθώντας χορτοφαγική διατροφή κι άρχισε να κάνει γιόγκα. Πέτυχε έτσι να φοράει ρούχα νούμερο 8, από 18, και να έχει χάσει 35 κιλά.

Καταγράφοντας την προσπάθειά της στο Instagram ελπίζει να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που μάχονται με τα κιλά τους.

«Έβλεπα τις μαμάδες στην παιδική χαρά να τρέχουν με τα παιδιά τους και ντρεπόμουν για το μέγεθός μου, εγώ λαχάνιαζα αμέσως», περιγράφει στη Daily Mail.

«Δεν ήθελα η κόρη μου να μεγαλώσει με τη μαμά της να μην συμμετέχει στα παιχνίδια της και να τρώει σκουπίδια.

Ήθελα να είμαι το καλύτερο πρότυπο. Δεν θα μπορούσαμε, ο μπαμπάς της κι εγώ, να τη συμβουλεύσουμε να ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής αν δεν το κάναμε πρώτα εμείς», τονίζει.

«Πλέον έχω μάθει να μαγειρεύω, πηγαίνω στο γυμναστήριο, κάνω γιόγκα, μπορώ να τρέχω και περπατάω πολύ με την κόρη μου και τον μπαμπά της. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου», καταλήγει.

Πηγή: dailymail.co.uk

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News