Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Για μένα ο Γεωργούλης είναι το θύμα» λέει φίλη του – «Ήταν...

«Για μένα ο Γεωργούλης είναι το θύμα» λέει φίλη του – «Ήταν ήρεμος το Πάσχα» αποκαλύπτει άλλος φίλος του

«Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, ήταν ήρεμος» είπε στενός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, στο σπίτι του οποίου έκανε Πάσχα στο χωριό Βελίκα στη Λάρισα.

Μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής όταν πληροφορήθηκε για την καταγγελία εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου.

«Είναι κρίμα για Χ λόγους να καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν αξίζει. Η συμπεριφορά του ήταν εντελώς φυσιολογική. Όπως ήταν όλες τις άλλες φορές. Δηλαδή ήρθε εδώ και επειδή δεν τρώει κρέας, του φτιάξαμε αυγά και μανιτάρια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία όλη την ημέρα, διασκεδάσαμε, δεν έδειχνε κάτι να τον απασχολεί. Στις 12 τη νύχτα το βράδυ της Κυριακής πήγαμε περίπατο όλοι μαζί στη θάλασσα, μιλήσαμε, περάσαμε πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά ο φίλος του ευρωβουλευτή.
Και συνέχισε: «Ήταν να έρθει ξανά για να περάσουμε μαζί για τα γενέθλια, τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στενοχωρημένος, μου είπε ότι κάτι έμαθε και ότι θα πρέπει να ενημερώσει τη μητέρα του. Εν τω μεταξύ εγώ είχα μάθει τι είχε διαρρεύσει. Του είπα να πάει, καθώς η μητέρα του είναι πολύ ευαίσθητη, να μην πάθει τίποτα αν το ακούσει από τις τηλεοράσεις. Πήγε και κάθε μέρα έχουμε επαφή. Μου έδωσε την εντύπωση ότι τότε ενημερώθηκε, κι ακόμα δεν ξέρει τίποτα για το τι ακριβώς γίνεται» πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στον Alpha.

«Δεν τον είδα να αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του και ίσως να μην θέλει να έρθει εδώ για να μην πει κάτι. Είναι αισιόδοξος και όπως είπε η μαμά του, όλα κάποια στιγμή θα βγουν στο φως. Πόσο ψύχραιμος μπορεί να ‘ναι όταν καίγεται η καριέρα του» είπε ακόμη, λέγοντας πως ο ίδιος έχει 4 κόρες και δεν θα τον έβαζε στο σπίτι του αν πίστευε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν τέτοιο άτομο.

«Για μένα ο Αλέξης είναι το θύμα» δήλωσε στην εκπομπή μία άλλη φίλη του.Τα πιο σημαντικά