«Για μένα φταίει η μάνα του»: Ο Γιώργος Λιάγκας στο «πλευρό» του Στέφανου Τσιτσιπά για το βρίσιμο που της έριξε

31 Μαΐου, 202312:42 ΠΜ

Ο Γιώργος Λιάγκας τάχθηκε στο “πλευρό” του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το “μ@λ@κ@σμ@ν@» που είπε ο νεαρός τενίστας στην μητέρα του.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στον δεύτερο αγώνα του Roland Garros και με αφορμή αυτό, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό» προβλήθηκε ένα θέμα με μια βραδινή του έξοδο στην οποία συνοδευόταν από τον πατέρα και τα αδέλφια του. Η μητέρα του ωστόσο να ήταν απούσα.

«Όπως καταλαβαίνουμε, από τη μέρα που έγινε το συμβάν στον ημιτελικό της Ρώμης, η Τζούλια (μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά) δεν ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή γιατί προφανώς είναι σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις της με τον Στέφανο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο “πλευρό” του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το “μ@λ@κ@σμ@ν@» στη μητέρα του

Τότε, οι συνεργάτες του σχολίασαν πως είναι λογικό να έχουν ψυχρανθεί μαμά και γιος μετά το ξέσπασμα που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον της μητέρας του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας όσα έλεγαν οι συνεργάτες του ξέσπασε τονίζοντας πως για εκείνον, η ευθύνη βαραίνει τη μητέρα του και όχι τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Θα το ξαναπώ, διότι εγώ πάντα βλέπω και μια άλλη οπτική των πραγμάτων. Εμείς οι γονείς πρέπει να αγαπάμε και να αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας. Όμως, η αγκαλιά μας, δεν πρέπει να είναι τόσο σφιχτή και να τα πνίγουμε. Πολλές φορές, η υπερβολική αγάπη και η αγκαλιά πνίγει τους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος 24-25 χρονών, από τους σπουδαιότερους αθλητές, έχει ανάγκη από στήριξη και όχι ασφυκτικού pressing, ειδικά όταν ξέρει και τον χαρακτήρα του γιου της που μπορεί να είναι τσαντίλας, θα μπορούσε να μην πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι προέκτασή μας, και αν η κυρία Τζούλια δεν κατάφερε να γίνει νούμερο 1 δε πρέπει να το προβάλλει στον γιο της.

Για μένα εδώ, δεν φταίει ο Στέφανος, προφανώς είναι απαράδεκτος που την έβρισε, αλλά για μένα εδώ φταίει η μάνα. Πάντα φταίει ο ωριμότερος και ο μεγαλύτερος. Αν δεν κατάφερε να γίνει νούμερο ένα εκείνη, να μην κάνει προέκταση του εαυτού της στο παιδί της και να μην προσπαθεί να τον κάνει νούμερο ένα με λάθος τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News