«Για αυτό το έπαθα…»: Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της

11 Νοεμβρίου, 202211:11 ΜΜ

Εκτός εκπομπής βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Ανθή Βούλγαρη, αφού ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας την καθήλωσε στο σπίτι της.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν την Ανθή Βούλγαρη, η οποία εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Εντάξει, περιπέτεια… Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα, όταν πάει να σηκώσει χαλιά… Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά γι’ αυτό το έπαθα αυτό αλλά εντάξει, είχε πρόβες, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την πορεία της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega».

«Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα, δεμένη, έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο… Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ, αν και είναι αρχή, πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το βίντεo:


google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News