Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
celebritiesΓι' αυτό πήγαν στην καλύβα: Το Twitter «δίκασε» Καρολίνα - Μάριο για...

Γι’ αυτό πήγαν στην καλύβα: Το Twitter «δίκασε» Καρολίνα – Μάριο για τα φιλιά, αποθεώνουν την Ασημίνα για τον Bo

Λαβή για σχόλια έδωσαν τα πλάνα με τα τρυφερά τετ-α-τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μέσα σε καλύβα στη ζούγκλα.

Ο κύριος λόγος που οι χρήστες του Twitter εξοργίστηκαν με τα πλάνα από την καλύβα είναι γιατί είναι γνωστή η σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μπο εκτός παιχνιδιού ενώ φημολογείται πως και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει σχέση έξω. Η προδοσία λοιπόν στους συντρόφους τους, σε συνδυασμό με την στάση που κράτησαν στο συμβούλιο μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού, έκαναν το Twitter να τους “δικάσει” ενώ από την άλλη πλευρά αποθεώθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία ενώπιον όλων θύμισε στην Καρολίνα τη σχέση της και της ζήτησε να μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο.

Τα σχόλια στο Twitter

https://twitter.com/GiorgosMichala3/status/1617289507992391680

Από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star δεν έλειψαν οι εντάσεις, αφού ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τις κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τους κανόνες της παραγωγής και ζήτησε από τους παίκτες να εξηγήσουν τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στο στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού Survivor που είναι εκτός ορίων», είπε ο παρουσιαστής.
Οι απολογίες των παικτών για τη συνάντηση στην καλύβα και το «καρφί» της Ασημίνας

Τον λόγο πήρε πρώτη η Καρολίνα και με εμφανή αμηχανία δήλωσε: «Ναι, έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και απλώς βρεθήκαμε σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υπερασπίστηκε κι εκείνος τον εαυτό του, λέγοντας: «Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή να συναντήσω κάποιον, δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό, ούτε να πάω σε καμιά πόλη, ούτε να πάρω φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Εκείνη που πήρε θέση μάλιστα, σχετικά με το ειδύλλιό τους ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως φαίνεται, η παίκτρια γνωρίζει για τον δεσμό της Καρολίνας με τον Μπο και της ζήτησε να μην τον εκθέσει.
«Eπειδή γνωρίζω τι προσωπική σχέση έχει έξω η Καρολίνα και τυχαίνει να είναι και φίλος μου, απλά θα ήθελα να μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε, με την Καρολίνα να απαντά: «Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα, νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ».


Τα πιο σημαντικά