Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓι' αυτό εξαφανίστnκε ο Μουτσινάς - Σε σχέσn με νεαρό τραγουδιστή; -...

Γι’ αυτό εξαφανίστnκε ο Μουτσινάς – Σε σχέσn με νεαρό τραγουδιστή; – Πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Κάτι τρέχει με τον «εξαφανισμένο» παρουσιαστή, ο οποίος είναι μακριά από την τηλεόραση και απολαμβάνει την ησυχία του και τον έρωτα…

Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τίποτα απο την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Το μόνο που έχει κάνει γνωστό, ήταν πριν απο μερικά χρόνια όταν ο ίδιος με μια ανάρτηση του στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι κάνει διακοπές στη Σαντορίνη μαζί καλή παρέα και τον σύντροφο του.

Ωστόσο στο παρελθόν οι διαρροές έχουν δείξει, ότι ο Νίκος Μουτσινάς, είχε μια σχέση, που λίγοι γνώριζαν, με πρώην συνεργάτης της εκπομπής του, ο οποίος μάλιστα τελευταία έχει αρχίσει να κάνει και αυτός την εμφάνιση του στην τηλεόραση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Τώρα τελευταία όμως έχει προκληθεί ένα νέο σούσουρο με την σχέση που του καταλογίζουν με νεαρό τραγουδιστή, χωρίς όμως να υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή έστω και ένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι όντως κάτι τρέχει.

Την ίδια ώρα πάντως ο «εξαφανισμένος» παρουσιαστής κάνει ταξίδια στο εξωτερικό και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με μοναδική παρέα!

Πηγή: tvfreaks.gr

Τα πιο σημαντικά