Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓερμανού: Τα συγκινητικά λόγια για το πένθος της Χρηστίδου - «Ήταν ηρωίδα...

Γερμανού: Τα συγκινητικά λόγια για το πένθος της Χρηστίδου – «Ήταν ηρωίδα δίπλα στη μάνα της»

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται έστειλε τα συλλυπητήριά της στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της.

Η Ναταλία Γερμανού συγκίνησε με τα λόγια της: «Πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή θέλω να μας επιτρέψετε όλους εμάς εδώ ως εκπομπή και εμένα προσωπικά να στείλουμε όλη μας την αγάπη και μια αγκαλιά έστω και μέσα από την τηλεόραση στη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνάδελφο, στη φίλη, στο κορίτσι αυτό με το οποίο μαζί ξεκινήσαμε τα Σαββατοκύριακα μας το 2008, που βιώνει ένα μεγάλο ζόρι, μια μεγάλη απώλεια.»!

Και υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής: «Το να χάνεις το γονιό σου όταν ειδικά έχεις περάσει τόσους μήνες δίπλα του, κρατώντας του το χέρι. Η Σίσσυ έχασε τη μαμά της πριν από λίγες ώρες και η Σίσσυ το κουβάλησε όλο αυτό πολύ γενναία, πολύ ηρωικά, με πολύ κουράγιο και έκανε μια εξαιρετικά συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της….Καλό παράδεισο στη μανούλα σου, να ξέρεις ότι είναι φύλακας άγγελος σου πια και δεν θα σε αφήσει λεπτό. Αυτά από εμάς και πραγματικά πολύ μεγάλη αγάπη γιατί εκτός από συνάδελφος είναι και φίλη»!

Δείτε τα συγκινητικά λόγια της για το πένθος που βιώνει η Σίσσυ:

Τα πιο σημαντικά