Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διεθνήΓερμανός σφήνωσε το πέος του σε βαράκι και δεν μπορούσε να το...

Γερμανός σφήνωσε το πέος του σε βαράκι και δεν μπορούσε να το ξεκολλήσει

Ένας φανατικός της γυμναστικής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με το πέος του σφηνωμένο σε βαράκι 2,5 κιλών. Μοιάζει με την αρχή ανεκδότου, αλλά είναι ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη στη Γερμανία.

Ο ανώνυμος ασθενής βρέθηκε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κάλεσαν πυροσβέστες για να μπορέσουν να απελευθερώσουν τα πρησμένα γεννητικά όργανα του.

be34cb9aaaf5621f962ea2e1ddc5f01f

Τελικά όλα έληξαν μετά από τρεις ώρες και αφού χρησιμοποιήθηκε εξειδικευμένος εξοπλισμός με πριόνια και υδραυλικά εργαλεία για να απελευθερώσουν το πέος από το βαράκι.

Δεν έγινε γνωστό το πώς ακριβώς ο άνθρωπος κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη ντροπιαστική θέση, αλλά αντιλαμβάνεστε τα σχόλια για τα πιθανά σενάρια.

Ένα πέος που παγιδεύεται μπορεί να πρηστεί επειδή η ροή του αίματος έχει μπλοκαριστεί και αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη ζημιά αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

e405d7845e8c8a44e993bc443706073e

Υπάρχουν αναφορές ακόμη και για ακρωτηριασμό, οπότε γενικά μην δοκιμάζετε να βάζετε τα μέλη σας σε κάτι που δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να ξεφορτωθείτε εύκολα.

Η πυροσβεστική, αφού απελευθέρωσε τον άντρα μοιράστηκε μια εικόνα του σπασμένου δίσκου, χαρακτηρίζοντάς το συμβάν ως το πιο περίεργο ατύχημα που αντιμετώπισε και προειδοποίησε όσους πειραματίζονται να είναι πιο προσεχτικοί.

[dailymail] [lifo]

Τα πιο σημαντικά