Γερμανός που έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες σε 100 χώρες έγραψε βιβλίο

18 Δεκεμβρίου, 201710:16 ΜΜ
More videos

Ο 31χρονος Μίχαελ Μπερντ έγραψε βιβλίο για τις «άγριες» ερωτικές του νύχτες – Όλα ξεκίνησαν με μία Βραζιλιάνα στην Αυστραλία: «Πώς να έχανα την ευκαιρία;» λέει χαρακτηριστικά.

Έζησε από κοντά τις ξένες κουλτούρες, είδε όμορφα τοπία, δοκίμασε ναρκωτικά κι έκανε… αχαλίνωτο σeξ. Μέσα σε διάστημα οκτώ ετών, ο 31χρονος Μίχαελ Μπέρντ από τη Σαξονία της Γερμανίας ταξίδεψε σε 100 χώρες και βίωσε «άγριες» ερωτικές περιπέτειες.

Ο Γερμανός άνδρας απόλαυσε άκρως ερωτικές νύχτες με άγνωστες γυναίκες: σε κάθε χώρα που επισκεπτόταν, κοιμόταν και με μία γυναίκα. Αντί να αγοράζει αναμνηστικά για να θυμάται τα ταξίδια του, έκανε σeξ με ντόπιες και μη.

Για να μην πάνε χαμένες όλες αυτές οι εμπειρίες του, πήρε μολύβι και χαρτί κι έγραψε ένα βιβλίο. Στις σελίδες του, ο Μίχαελ αποτύπωσε τις ερωτικές του εμπειρίες με άκρως «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες.

«Στην ηλικία των 23 ετών ξεκίνησα το γύρο του κόσμου. Πρώτος σταθμός η Αυστραλία. Δεν ήξερα αγγλικά και είχα στο πορτοφόλι μου μόνο 700 ευρώ. Ένα βράδυ συνάντησα τυχαία μία Βραζιλιάνα σ’ ένα ξενώνα. Πώς να έχανα τέτοια ευκαιρία; Τότε αποφάσισα να φέρω εις πέρας ένα σχέδιο: να επισκεφθώ 100 χώρες και να κάνω σeξ με 100 γυναίκες. Δεν ήθελα να φύγω από μια χώρα, χωρίς να έχω κάνει σeξ με μία ντόπια» γράφει, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο του.

Για να βγάλει τον επιούσιο, έκανε πολλές δουλειές, κυρίως όμως εργάστηκε ως μάγειρας. «Στην Ισπανία, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, εργάστηκα και ως ποpνοστάρ. Στη συνέχεια δούλεψα ως ηθοποιός… Παντρεύτηκα δύο φορές. Κάποτε, για να πάρω βίζα στην Αυστραλία, και μία φορά, εντελώς μεθυσμένος στο Λας Βέγκας. Αλλά τα άγρια ερωτικά χρόνια τελείωσαν τώρα».

Τελικά, έκανε και τρίτο γάμο: «Είχα επισκεφθεί την 90ή χώρα, όταν γνώρισα την Λίζα. Έδειξε κατανόηση, όταν της είπα ότι πρέπει να ολοκληρώσω τον στόχο μου: δηλαδή, να κάνω σeξ με 100 γυναίκες». Το ζευγάρι είναι μαζί κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το βιβλίο του Μίχαελ, υπό τον τίτλο:«100 Χώρες, 100 Γυναίκες», κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Riva», όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

[blick] [protothema]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News