Γερμανική πολυγαμική οικογένεια με δυο μπαμπάδες αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται

26 Οκτωβρίου, 20201:31 ΜΜ
More videos

Σχεδόν αλήθεια. Αλλά το να βγεις έξω είναι ακόμα ένας αγώνας. Οικογένειες όπως οι δικές μας πρέπει να αντιμετωπίσουν προκαταλήψεις και πολλές διακρίσεις. Μετά από χρόνια που κρυβόμασταν συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που η κοινωνία μας βλέπει. Πρέπει να βελτιώσουμε τον κόσμο για το μωρό μας».

Με αυτό το κείμενο, οι Fabian, Nicole και Christian υποδέχονται τους αναγνώστες στο site τους και τους… μυούν στα μυστικά της πολυγαμικής τους οικογένειας.

Οι τρεις Γερμανοί, σε άλλο σημείο του site τους εξομολογούνται με ποιον τρόπο εξελίχθηκε το lovestory τους.

«Ο Φάμπιαν και η Νικόλ γνωρίζονται περίπου μια δεκαετία. Η Νικόλ και ο Κρίστιαν είναι ζευγάρι τα τελευταία 9 χρόνια. Εδώ και 9 χρόνια οι τρεις μας γίναμε αχώριστοι. Αυτό που κάποτε ήταν μια φιλία, εξελίχθηκε σε έναν συναισθηματικό δεσμό» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Ο τρίτος που μπήκε στην παρέα ήταν ο Fabian, ο οποίος φιλοξενούνταν στο σπίτι της Νικόλ και του Κρίστιαν, στην Κολωνία.

Η προσωρινή διαμονή του Fabian έγινε μόνιμη και ο νεαρός άρχισε να βγαίνει ραντεβού με άλλες γυναίκες κάτι το οποίο στεναχώρησε τους άλλους δυο. Όμως και ο Fabian αναζητούσε την παρέα των φίλων και οικοδεσποτών του.

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως θέλουν να είναι και οι τρεις μαζί σε σχέση όμως ο περίγυρος τους δεν θα το αποδεχόταν ως «σωστό».

«Αφού συνειδητοποιήσαμε ότι οι τρεις μας αγαπιόμασταν και όλα ήταν τόσο όμορφα, μέναμε στη σκιά για χρόνια. Γιατί; Διότι δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε κι εμείς οι ίδιοι. Σκεφτόμασταν ότι ‘αν υπάρχουν τόσα πολλά διαζύγια και δύο άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν μαζί για πάντα, τότε ούτε ο δικός μας τριπλός αστερισμός θα μπορούσε να αντέξει στο χρόνο» αναγράφεται σε άλλο σημείο του κειμένου.

«Τα χρόνια περνούσαν και στ’ αλήθεια προσπαθήσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρούμε μια δεύτερη γυναίκα, η οποία θα μας αποδεχόταν σαν φίλους της, καθώς φοβόμασταν ότι ένα καινούργιο πρόσωπο ανάμεσά μας θα διέλυε ό,τι είχαμε φτιάξει.

Η επόμενη σκέψη μας ήταν να γίνουμε τέσσερις, να ζήσουμε σαν κουαρτέτο. Προς τα έξω θα δείχναμε ότι είμαστε δύο ζευγάρια που απλώς κάνουν πολύ καλή παρέα. Γι’ αυτό αναζητήσαμε το κορίτσι που θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε και οι τρεις μας -αλλά να μας αγαπήσει το ίδιο και αυτό».

Όσο οι τρεις τους αναζητούσαν την κοπέλα εκείνη που θα γινόταν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, η Nicole έμεινε έγκυος και δηλώνει πως ο γιος της είναι ευλογημένος καθώς έχει το προνόμιο να τον αγαπούν και να τον φροντίζουν δύο μπαμπάδες».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News