Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Σάλος με το μπλουζάκι του με την υβριστική φράση – Η απάντηση του ηθοποιού

11 Ιουλίου, 202211:06 ΜΜ
More videos

Σάλος προκλήθηκε μετά την ανάρτηση που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στον Facebook μια φωτογραφία με ένα μπλουζάκι που έγραφε μια υβριστική φράση.

Συγκεκριμένα, πάνω στο t-shirt αναγράφεται η ατάκα “Κρέοντα γ@@@@@ι”. Η δημοσίευση αυτή πραγματοποιήθηκε, μετά το τέλος των παραστάσεων της παράστασης “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας τον Κρέοντα, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, δεν του ήταν και πολύ συμπαθής.

“Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!”, γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η κίνηση του ηθοποιού θεωρήθηκε από τους θεατρόφιλους ύβρις σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας, ενώ δεν έλλειψαν τα σχόλια που έκαναν λόγο για αντιπολιτευτική στόχευση κατά της κυβέρνησης.

Απαντώντας στα σχόλια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε ότι το μόνο που έκανε είναι να αυτοσαρκαστεί και ότι “δεν υποχρεώνω κανέναν να συμφωνεί μαζί μου”.

Η απάντηση του ηθοποιού

“Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα , τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν σας άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω” απάντησε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, στα σχόλια που δέχθηκε στο Facebook.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News