Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας περιμένει να βρει στη ΝΔ χρήσιμους ηλιθίους για τη ΠΓΔΜ»

3 Ιανουαρίου, 2018 1:14 ΜΜ
More videos

«Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα. Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «το θέμα της ονομασία είναι θέμα της κυβέρνησης, και δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της η αντιπολίτευση. Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει… Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός και αυτό θα το λύσει».

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν καμία διαφωνία στο συγκεκριμένο θέμα, απλώς καιροσκοπούν πολιτικά. «Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει ακόμη και το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αρκεί να κρατήσει την καρέκλα του» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά με το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι «οι Συριζαίοι και οι Καμμένοι ως αντιπολίτευση έλεγαν προδότη τον Πάγκαλο για τον Οτσάλαν, και τώρα τρέχουν σαν παιδάκια να κάνουν αίτηση ακύρωσης» στα 50 λεπτά από την έκδοση της ανακοίνωσης του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

«Ακούσατε τον Τσίπρα να λέει ότι δεν υποσχέθηκα στον Ερντογάν να επιστρέψω τους Τούρκους αξιωματικούς; Δεν το ακούσαμε . Αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα θα τους είχε δώσει ήδη» πρόσθεσε.

[kathimerini]