Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓεωργιάδης: «Οι ΗΠΑ θα ακύρωναν την επίσκεψη Τσίπρα εάν ήξεραν για Κουφοντίνα»

Γεωργιάδης: «Οι ΗΠΑ θα ακύρωναν την επίσκεψη Τσίπρα εάν ήξεραν για Κουφοντίνα»

«Με νόμο Τσίπρα» πραγματοποιήθηκε η άδεια του Κουφοντίνα υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στο «Ε», τονίζοντας ΄τι η 48ωρη άδεια του τρομοκράτη αποτελεί ένα θέμα παγκόσμιας εμβέλειας.

«Αν η 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα δινόταν πριν από την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, οι Αμερικάνοι θα ματαίωναν την επίσκεψη», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι τον ανησυχεί ιδιαίτερα η αποθέωση του Κουφοντίνα κατά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού. «Οσον αφορά το γεγονός ότι κάποιοι συγκρίνουν την περίπτωση του Τεμπονέρα με του Κουφοντίνα, δεν έχει καμία σχέση. 11 δολοφονίες έχει κάνει ο Κουφοντίνας» δήλωσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των Paradise Papers και την Μαρέβα Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «η όποια δραστηριότητα της Μαρέβας έχει γίνει πριν έρθει στην αρχηγία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξάλλου δεν έχει κρύψει λεφτά».

Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση των εξοπλισμών με την Σαουδική Αραβία, δήλωσε: «Βρωμάει από παντού. Δεν πρέπει ένας εισαγγελέας να μιλήσει με τον Παπαδόπουλο; Είναι εξαιρετικά περίεργη η υπόθεση».

[pontiki] [iefimerida]

Τα πιο σημαντικά