Γεωργία Μπίκα: Μυθοπλασία η καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού λέει η εισαγγελέας – Πώς αντιδρά η 24χρονη

24 Μαΐου, 2022 2:08 ΜΜ
More videos

Ο 27χρονος απαλλάσεται από όλες τις κατηγορίες ενώ η 24χρονη οφείλει να του καταβάλλει και το σύνολο των δικαστικών εξόδων

Έντονη είναι η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα στην εισαγγελική πρόταση των 65 σελίδων, που απαλλάσσει τον κατηγορούμενο από την κατηγορία του βιασμού που η ίδια κατήγγειλε ότι υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη με την υπεράσπισή της ετοιμάζουν υπόμνημα με το οποίο θα ζητήσουν επανεξέταση της ετυμηγορίας, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα από τρίχες που έστειλε η 24χρονη προκειμένου να αποδειχθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν τον καταγγελόμενο ως βιασμό της.

Η πρόταση της εισαγγελέως αναφέρει για την υπόθεση που έγινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, στη σουίτα 401 και στο δωμάτιο 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου, ότι δεν έγινε καμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον αυτή του βιασμού.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, η 24χρονη δεν έπεσε θύμα βιασμού όπως ισχυρίστηκε, αντίθετα έφτιαξε μια δική της ιστορία με τραγική ηρωίδα την ίδια, είπε η εισαγγελέας.

Ο 27χρονος απαλλάσεται από όλες τις κατηγορίες ενώ η 24χρονη οφείλει να του καταβάλλει και το σύνολο των δικαστικών εξόδων.