Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διάσημοι ΈλληνεςΓεωργία Αποστόλου: Hρθε, έλαμψε και έφυγε νωρίς, o θάνατος που τη συγκλόνισε...

Γεωργία Αποστόλου: Hρθε, έλαμψε και έφυγε νωρίς, o θάνατος που τη συγκλόνισε και το τέλος στα 43 της

Η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, ξεχώριζε πάντα στη μικρή οθόνη για το ταλέντο αλλά και το λαμπερό της χαμόγελο.

Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με τη σειρά «Το μονοπάτι της αγάπης» το 1994 σε ηλικία 21 ετών. Ακολούθησε η μία επιτυχία μετά την άλλη. Στη σειρά «Καραμπόλα» το 1997 έως το 1998 και σε πολλές ακόμη με την τελευταία της εμφάνιση να ήταν στον «Έρωτα» το 2005 εως το 2006. Μετά, έφυγε από το χώρο χωρίς να ξέρεις κανείς το λόγο ενώ κυκλοφορούσαν φήμες περί μοναχισμού.

51 1068x398 1

Η ξαφνική αποχή της Γεωργίας Αποστόλου από την υποκριτική

«Όχι, δεν εξαφανίστηκα, ούτε κρύφτηκα από κανέναν. Τη δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Η Εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για δεκατρία συναπτά έτη», είχε δηλώσει η ίδια.

Το 2011 η μητέρα της, Ελευθερία σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για την κόρη της και την απόφασή της να απέχει από το χώρο της υποκριτικής.

50 1106x740 1

«Αυτή την περίοδο η κόρη μας δεν ασκεί το επάγγελμά της και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά. Δεν θέλει ούτε να ακούει, μα ούτε και να μιλάει για το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι πολύ κοντά μας η Γεωργία, αλλά δεν μένει μαζί μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Η Γεωργία δεν θέλει να μιλάει καθόλου. Είναι κάτι που πέρασε από τη ζωή της και τελείωσε. Ακόμα κι εμείς οι γονείς της, όταν πάμε να της πούμε κάτι, δεν μας αφήνει να συνεχίσουμε τη φράση μας. Πάντως, δεν μιλάει καθόλου για αυτόν το χώρο. Ποτέ όμως, ακόμα και εκείνη την εποχή, δεν ήθελε να ανοίγει κουβέντα μαζί μας για τη δουλειά της. Ποτέ δεν θέλαμε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

49 1200x711 1

Ίσως να την κούρασε και το γεγονός ότι δεν της συμπαρασταθήκαμε. Έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από κοντά μας, την εποχή που έπαιζε στο σίριαλ “Μονοπάτια της αγάπης”.
Ανέλαβε όλα της τα έξοδα, έχει εγωισμό. Πάντα ήμουν ενάντια σ’ αυτό. Λυπόμαστε πάρα πολύ ως γονείς που ήταν πρώτη μαθήτρια και είχε μεγάλες δυνατότητες να πάει πάρα πολύ ψηλά. Όλα αυτά, δηλαδή ότι πήγε και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και πέρασε με επιτυχία, τα μάθαμε αργότερα.

48 1200x759 1

«Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών

Είχαμε το φόβο μήπως πάει σε κάποιο μοναστήρι. Η Γεωργία μάς έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει από την πίεση όπως ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης, που είχε άγχος για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο την καριέρα του. Οι καλλιτέχνες έχουν ιδιαίτερη αντίληψη των πραγμάτων, όλα αυτά την κουράσανε και αποφάσισε να έχει λιγότερα εισοδήματα, παρά να περνάει αυτές τις έντονες καταστάσεις.
Η Γεωργία σταμάτησε την εποχή που τη ζητάγανε οι σκηνοθέτες και εκείνη δεν σήκωνε το τηλέφωνο». Ο σύντροφός της και παραγωγός Βαγγέλης Κουτελιδάκης έφυγε από καρδιακή προσβολή το 2007 και ίσως ήταν ένας λόγος που την έκανε να τα παρατήσει όλα. Το 2016 η ηθοποιός σε ηλικία 43 ετών άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από ανακοπή καρδιάς.

47 1053x800 1
«Για μένα δεν πέθανε. Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος. Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε. Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Δεν έτρωγε καθόλου. Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί», είχε δηλώσει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου.

Τα πιο σημαντικά