Γεννημένη ηθοποιός: Εντυπωσίασε η Νατάσα Παζαΐτη με τις θεατρικές της ικανότητες  

15 Νοεμβρίου, 2022 4:20 ΠΜ
More videos

Η Νατάσα Παζαΐτη έπαιξε στην παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”, χόρεψε rock ‘n’ roll και κέρδισε το θερμό χειροκρότητα του συζύγου της και του κοινού

Επί τρεις μέρες, από την Παρασκευή 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι του αμφιθεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών για καλό σκοπό, στη θεατρική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή υποδύθηκε την Ελένη, την πρώτη από τις τέσσερις κόρες του αυστηρού στρατηγού που η θεία από το Σικάγο ήρθε να παντρέψει, χρησιμοποιώντας τα περίφημα κανάτια που έριχνε από το μπαλκόνι στους υποψήφιους γαμπρούς.

Με μπρίο και κέφι η Νατάσα Παζαΐτη βοήθησε με τον δικό της τρόπο στη θεατρική παράσταση που οργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρεία ARTE για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και για τη χρηματοδότηση διαγνωστικών ελέγχων γονιδιακών μεταλλάξεων που σχετίζονται με τον κληρονομικό αυτό καρκίνο.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τη θεία από τη Σικάγο, έναν ρόλο που απογείωσε η αξέχαστη Γεωργία Βασιλειάδου.

Στην πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ, το “παρών” έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος καθόταν στην πρώτη θέση και τη χειροκρότησε πολλές φορές θερμά.

Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για τις θεατρικές ικανότητες της συζύγου του. Δίπλα του ήταν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ λίγες θέσεις πιο πέρα τη μητέρα του χειροκροτούσε ο γιος της, Αλέξανδρος Καραμανλής.

Το αμφιθέατρο του κολλεγίου ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλοι χειροκρότησαν κατά τη διάρκεια της παράστασης πολλές φορές τη Νατάσα Παζαΐτη, ιδίως όταν χόρεψε rock ‘n’ roll.