Γεμάτο βελόνες το κορμάκι 3χρονης από μαύρη μαγεία στην Ινδία

20 Ιουλίου, 2017 2:57 ΠΜ
More videos

Βρίσκονταν μέσα της για τουλάχιστον 15-20 ημέρες, ενώ είχε και σπασμένο χέρι – Σοκ στους γιατρούς από την ακτινογραφία – Συνελήφθη ένας 50χρονος άνδρας.

Υπόθεση φρίκης με πρωταγωνίστρια ένα κοριτσάκι μόλις τριών χρόνων αποκαλύφθηκε στην Ινδία. Το μικρό παιδί είχε μέσα στο κορμάκι του σχεδόν 10 βελόνες, οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί πάνω του σε τελετές μαύρης μαγείας.

H μητέρα με την κόρη της

Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μπανκούρα, στην πόλη West Bengal. Το παιδί μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα του, η οποία ανησύχησε για τα σημάδια και τους πόνους που αισθανόταν στο κορμάκι του.

Όταν υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, οι γιατροί αντίκρισαν ένα πρωτοφανές θέαμα. Σχεδόν 10 μεγάλες βελόνες είχαν καρφωθεί μέσα στο σώμα του 3χρονου κοριτσιού, σε διάφορα σημεία. Επίσης, το ένα χέρι του παιδιού ήταν σπασμένο.

Το 3χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε εγχείρηση και της αφαιρέθηκαν οι βελόνες μέσα από το σώμα της.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, το παιδί είχε υποστεί βασανιστήρια σε τελετή μαύρης μαγείας, από έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Οι βελόνες βρίσκονταν μέσα στο κορμάκι της για τουλάχιστον 15-20 ημέρες.

[metro] [timesofindia] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: