Γεμάτο παιχνίδια: Το μαγικό σπίτι όπου μένει ο Ευτύχης Μπλέτσας μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά τους

4 Δεκεμβρίου, 202211:12 ΜΜ
More videos

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που συνεργάζονται και επαγγελματικά στην εκπομπή «Happy traveler».

Πολλές φορές το ζευγάρι έχει ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά σε διάφορους προορισμούς, όπου και γίνονται τα γυρίσματα για χάρη της εκπομπής τους. Ωστόσο τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η Ηλέκτρα Αστέρη πέρα από την εκπομπή, μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα και από την καθημερινότητά τους στο σπίτι, αυτή τη φορά στα social media.

Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: Το cozy σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Το ζευγάρι, όταν δεν βρίσκεται εκτός Ελλάδας θέλει να περνά χρόνο στο ζεστό και άνετο σπίτι του, στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2019.

Tο γκρι και το λευκό κυριαρχούν στον χώρο ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι το άνετο καθιστικό με τον cozy καναπέ, το τζάκι και το πιάνο.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του έχουν επιλέξει μια minimal φιλοσοφία με αποτέλεσμα ο χώρος να μην διαθέτει άσκοπα διακοσμητικά παρά μόνο παιχνίδια των παιδιών τους. Όπως θα δείτε οι χάρτες αποτελούν αγαπημένο item του ζευγαριού και κοσμούν διάφορους τοίχους του σπιτιού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News