Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓεμάτο φόλες ελληνικό νησί - Το επισκέφθηκαν Ιταλοί τουρίστες και πέθαναν τα...

Γεμάτο φόλες ελληνικό νησί – Το επισκέφθηκαν Ιταλοί τουρίστες και πέθαναν τα σκυλάκια τους

Ο Ορέστης Τζιόβας προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στο Instagram και συγκεκριμένα αναδημοσίευσε μια ιστορία που συνέβη στη Μεθώνη και συγκλόνισε το κοινό του.

Ο ίδιος μοιράστηκε μία εικόνα που είναι γροθιά στο στομάχι θέλοντας να αναφερθεί σε όσα βίωσαν Ιταλοί τουρίστες όταν τα σκυλιά τους έφαγαν φόλες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Ιταλοί τουρίστες επισκέφτηκαν την χώρα μας με τα δυο σκυλιά τους. Βρέθηκαν στην Σαπιέντζα, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στην Μεθώνη, τέρμα Θεού που λένε.

Εκεί που θα περίμεναν να βρουν γαλήνη, βρήκαν την κόλαση γιατί στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν. Μέσα στον απόλυτο πανικό και αναζητώντας βοήθεια κι ενώ τα σκυλιά τους χαροπάλευαν, τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου, όπου και πέθαναν.

Οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη. Το προκαλούμε και το επιτρέπουμε να συμβαίνει.

*Η φωτογραφία είναι του κύριου Κ.Δ., αλλά επειδή έχουν γραφτεί ύβρεις στο post, την «έκλεψα» για να κυκλοφορήσει χωρίς αυτές, καθώς νομίζω είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία», έγραψε ο Ορέστης Τζιόβας.

366073868 10160309672728300 7796789425951618303 n

Τα πιο σημαντικά