Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓείτονας έσωσε φοιτήτρια που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας...

Γείτονας έσωσε φοιτήτρια που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ταράτσα

Η 25χρονη, μεταφέρθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Βουτιά θανάτου από ταράτσα πολυκατοικίας στην Αγία Σοφία, επιχείρησε 25χρονη το απόγευμα της Δευτέρας, στην Πάτρα.

Πρόκειται για φοιτήτρια από την Αθήνα, που ανέβηκε στην ταράτσα, ωστόσο έγινε αντιληπτή από γείτονα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έσπευσε και τη συγκράτησε, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Καταλυτική ήταν και η συνδρομή των μελών του πληρώματος του περιπολικού του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη γυναίκα να πείθεται να μην κάνει πράξη την απόφαση της. Μεταφέρθηκε στο ΑΤ και στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή στη Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Η κοπέλα φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως.

Το χρονικό 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας όταν νεαρή γυναίκα απείλησε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, μια 25χρονη γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην διασταύρωση των οδών Θράκης και Αγίας Σοφίας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία βρέθηκε επί τόπου, ωστόσο σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση δύο νεαρών, ο οποίοι πήραν πρωτοβουλία και προσπάθησαν να μεταπείσουν τη γυναίκα. Μάλιστα ο ένας ανέβηκε στην ταράτσα και μιλούσε αρκετή ώρα με την κοπέλα, πείθοντας την τελικά να κατέβει και να μην κάνει κακό στον εαυτό της.

Η 25χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: pelop.gr

Τα πιο σημαντικά