Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓεγονός και ο πρώτος γάμоς μεταξύ γuναικών στην Ελλάδα - Δnμοσιεύθηκε η...

Γεγονός και ο πρώτος γάμоς μεταξύ γuναικών στην Ελλάδα – Δnμοσιεύθηκε η αναγγελiα, στον Δήμο Αθηναίων η τελετń

Ο πρώτος γάμος μεταξύ ανδρών ανακοινώθηκε ήδη και θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Πλέον είναι γεγονός και ο πρώτος γάμος μεταξύ γυναικών. Η σχετική αναγγελία δημοσιεύθηκε ήδη στην εφημερίδα ΕφΣυν και θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων.

Η σχετική αναγγελία δεν αναφέρει την ημερομηνία του γάμου, αλλά όπως σημειώνεται η Δανάη Δεληγεώργη και η Αλεξία Μπεζίκη θα παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων.

Είναι οι πρώτες αναγγελίες γάμων ομόφυλων ζευγαριών που ανακοινώνονται στην Ελλάδα, έως ότου και αυτό γίνει ρουτίνα και πάψει να είναι είδηση…

Δείτε την αναγελία:

Ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια ψηφίστηκε στην Βουλή και τώρα η Δανάη Δεληγεώργη και η Αλεξία Μπεζίκη έκαναν την αναγγελία του γάμου τους στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Η αναγγελία γράφει: «Η ΔΑΝΑΗ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ του Κωνσταντίνου Δεληγεώργη και της Δήμητρας Δεληγεώργη το γένος Κυριαζοπούλου που γεννήθηκε και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων και η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΕΖΙΚΗ του Δημητρίου Μπεζίκη και της Κατερίνας Μπεζίκη το γένος Τσομπανόγλου που γεννήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων».

Η Δανάη Δεληγεώργη είχε μιλήσει για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών στο Kontra

Τα πιο σημαντικά