Γάτος πιάνεται στα πράσα ενώ προσπαθεί να κλέψει κουλουράκια και η έκφρασή του είναι μοναδική.

31 Δεκεμβρίου, 2016 2:17 ΜΜ
More videos

Ο Πέρσι ο γάτος έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο. Τον έπιασαν επ’αυτοφώρω ενώ προσπαθούσε να πάρει κρυφά κουλουράκια κανέλας από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.. Η ιδιοκτήτρια, η 19 ετών Σοφία Λίντερ από το Άρντμορ της Φιλαδέλφεια λέει πως όσο θυμάται τον Πέρσι, ήταν πάντα άτακτος.

«Παρόλο που ξέρει τους κανόνες, εξακολουθεί να προσπαθεί να κάνει τα δικά του κόλπα. Από μπάρες, σοκολατένια κεκάκια, ποπ κορν, ζαμπόν, κοτόπουλο, ζυμαρικά ως βόειο κρέας..» η λίστα με τα πράγματα που πήρε κρυφά ο γάτος δεν έχουν τέλος. Αναφέρει η ιδιοκτήτρια στο Buzzfeed. «Ξέρει πώς να τα πάρει από τα τάπερ, τα δοχεία, τα ντουλάπια και τα σακίδια.» προσθέτει.

Ωστόσο, το θάρρος του Πέρσι πήγε σε άλλο επίπεδο. Η οικογένεια Λίντερ έχει μια εορταστική παράδοση ψησίματος ρολών κανέλας. Έτσι, ήταν ξεκάθαρο πως ο γάτος έπρεπε να μείνει μακριά τους. «Ξέρει πως η λέξη όχι σε χαμηλό τόνο σημαίνει «μην κάνεις αυτό που είναι έτοιμος να κάνεις» αναφέρουν.

Δύο δευτερόλεπτα αργότερα, ο Πέρσι πιάστηκε στα πράσα να προσπαθεί να κλέψει κουλουράκια κανέλας. Συνειδητοποίησε πως τον ανακάλυψαν και δεν έδειξε καμία μεταμέλεια. Στο πρόσωπό του υπάρχει μια απίστευτη έκφραση.

Γνωρίστε τον Πέρσι, τον άτακτο γάτο που προσπαθεί να κλέψει κουλουράκια κανέλας.

Twitter

Οι ιδιοκτήτες τον έπιασαν στα πράσα την στιγμή της πράξης και η έκφραση του γάτου έγινε διάσημη.

Twitter

«Παρόλο που ξέρει τους κανόνες, εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεφύγει.»

Twitter

Η ιδιοκτήτριά του εξακολουθεί να τον αγαπά παρόλες τις πράξεις του.

Twitter

[Twitter]

Ακολουθήστε μας στο facebook: