Οι γάτες έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που πλέον κοιμούνται και πάνω σε καρφιά.

18 Δεκεμβρίου, 2016 1:05 ΠΜ
More videos

Πολλοί ιδιοκτήτες γατών στην Ιαπωνία είναι προβληματισμένοι καθώς διαπιστώνουν πως τα αιλουροειδή έχουν αποκτήσει ανοσία στα πλαστικά καρφιά που σκοπό έχουν να τις κρατούν μακριά από διάφορα σημεία.

Το γκάτζετ με τα καρφιά μοιάζει λίγο βάρβαρο, αλλά αποτελεί μεταξύ άλλων και ένα μέτρο ασφάλειας για τις γάτες που μπορεί να βρεθούν στα πιο απίθανα και συχνά επικίνδυνα μέρη ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου.

Τοποθετούνται σε παράθυρα, περβάζια, σε μονάδες κλιματισμού, ανάμεσα σε βεράντες για να αποφευχθούν οι εισβολές σε διπλανά σπίτια και γενικά όπου δεν θέλει κανείς να βρεθεί μια γάτα. Συχνά τοποθετούνται και σε σημεία όπου υπάρχει εκτεθειμένο φαγητό ή κοντά σε έπιπλα που απειλούνται από τη μανία των νυχιών τους.

Όμως το μέτρο αρχίζει να αποτυγχάνει και οι χρήστες των social media το αποδεικνύουν με ντοκουμέντα και παράλληλα γράφουν πως οι γάτες έχουν υποστεί μετάλλαξη και πως εξελίχθηκαν ώστε να μην ενοχλούνται. Κάποιοι λένε μάλιστα πως οι γάτες τους μοιάζουν να απολαμβάνουν τα καρφιά και να τα χρησιμοποιούν σαν ευκαιρία για θεραπευτικό μασάζ.

kisuketyatya

iPon17

meshiko18

write_jun

ArtemisBlue_WoT

factorybeer4

burapagu

nekono_image

Lizzy_nyanya

akiraMK21

HR299

kilikduel

SHIKI_momizi

_pino_bnr

haa0_0ruu

write_jun

[rocketnews24] [lifo]