Γάτα και σκύλος λατρεύουν να ταξιδεύουν μαζί και οι φωτογραφίες τους είναι επικές

25 Νοεμβρίου, 2017 4:08 ΜΜ
More videos

Οι πεζοπόροι Σύνθια Μπένετ και το αγόρι της υιοθέτησαν τον σκύλο τους Χένρι το 2014. Αρχικά, η Μπένετ ήθελε να υιοθετήσει ένα γκόλντεν ριτρίβερ, αλλά όταν είδε τον Χένρι άλλαξε γνώμη. Ήταν μόλις 14 εβδομάδων, αλλά ήταν 5 φορές μεγαλύτερος από άλλα κουτάβια της ηλικίας του. Ο Χένρι μόλις την είδε πήγε και έκατσε στα πόδια της και εκείνη την στιγμή η Σύνθια κατάλαβε ότι αυτός ο σκύλος ήταν για εκείνη.

“Νομίζω ότι τον είχαμε μόλις 3 μέρες όταν τον πήραμε πρώτη φορά μαζί μας για πεζοπορία. Βρήκε τον πιο ψηλό και απότομο βράχο και πήγε εκεί για να κοιτάξει κάτω. Γι’ αυτό αρχίσαμε να τον φωνάζουμε “μικρή κατσίκα των βουνών”, ανέφερε η Μπένετ.

Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελε να πάρει ένα ακόμα κατοικίδιο. Η Μπένετ ήθελε πολύ ένα γατάκι, οπότε μετά από 5 μήνες ψαξίματος πήρε μια Σιαμέζα γάτα από ένα καταφύγιο και τον ονόμασε Μπαλού. Ο Μπαλού και ο Χένρι αγάπησαν αμέσως ο ένας τον άλλον.

“Με ρωτάνε πολύ συχνά πως κάναμε τον Μπαλού να συνηθίσει τις πεζοπορίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις λατρεύει. Αν αγγίξω το λουρί του Χένρι, ο Μπαλού θα αρχίσει να φωνάζει στην πόρτα”, ανέφερε η Μπένετ.

[Instagram]