Γάτα φέρνει στον κόσμο τα μικρά της κάτω από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

20 Δεκεμβρίου, 2016 3:05 ΜΜ
More videos

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς φέτος για την Ντανιέλ Λόπες. Βρήκε την γάτα που είχε διασώσει, την Τινκ να φέρνει στον κόσμο τα γατάκια της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Άκουσα ένα μαλακό νιαούρισμα και σκέφτηκα πως είναι η άλλη μας γάτα αλλά μετά είδα το πρώτο μικρό γατάκι να κλαίει. Ήμουν σε κατάσταση σοκ.» αναφέρει η 17χρονη στο Buzzfeed.

Ακολούθησαν 3 ακόμη γατάκια που έμοιαζαν με δώρα κάτω από το δέντρο. Δεδομένων των συνθηκών, ονομάστηκαν αναλόγως: Νόελ (σημαίνει Χριστούγεννα), Χαρά, Χριστούγεννα και Πίστη. Η Λόπες μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο Twitter που έγινε διάσημη. Μερικοί άνθρωποι το ονόμασαν «μαγικό» ενώ άλλοι είπαν ότι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα «θαύμα των Χριστουγέννων.»

Κανείς δεν το φαντάστηκε αυτό πριν 3 μήνες όπου η νεαρή κοπέλα υιοθέτησε την αδέσποτη γάτα Τινκ. «Αν δεν την είχαμε πάρει στο σπίτι, θα είχε πεθάνει. Ήταν μόνο κόκαλα.» αναφέρει η έφηβη με βάση τη Φλόριντα. Η Ντανιέλ έχει κιόλας έναν όμορφο γάτο που ονομάζεται Σάγκουα και έγινε ο πατέρας των παιδιών της Τινκ. Πλέον είναι μια χαρούμενη γάτα-μητέρα που μπορεί να ζήσει με τα παιδιά της.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς φέτος για την Ντανιέλ Λόπες. Βρήκε την γάτα που είχε διασώσει, την Τινκ να φέρνει στον κόσμο τα γατάκια της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Danielle Lopez

«Άκουσα ένα μαλακό νιαούρισμα και σκέφτηκα πως είναι η άλλη μας γάτα αλλά μετά είδα το πρώτο μικρό γατάκι να κλαίει.»

Danielle Lopez

 «Ήμουν σε κατάσταση σοκ..Ξεκίνησα να τρέχω στο σπίτι για να πάρω πετσέτες και να την βοηθήσω.»

Danielle Lopez

Ακολούθησαν ακόμη 3 γατάκια που έμοιαζαν με δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Danielle Lopez

Τα μικρά, πήραν τα εξής ονόματα: Νόελ (σημαίνει Χριστούγεννα), Χαρά, Χριστούγεννα και Πίστη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Danielle Lopez

[Twitter] [h/t:]

Ακολουθήστε μας στο facebook: