Γάτα έφαγε τουλίπες και πέθανε από δηλητηρίαση

31 Μαρτίου, 20186:40 ΜΜ

Μια ιδιοκτήτρια γάτας που λάτρευε την γάτα της την έβαλε να ποζάρει δίπλα σε ένα βάζο με τουλίπες και λίγο αργότερα η αγαπημένη γάτα της πέθανε από δηλητηρίαση.

Η συντετριμμένη Τζούλιετ Τσίντλοου πίστευε ότι η γάτα της θα έβγαινε πολύ ωραίες φωτογραφίες δίπλα στις τουλίπες.

Η Τζούλιετ δεν ήξερε ότι οι τουλίπες είναι δηλητηριώδεις για τις γάτες και τις άφησε όλο το βράδυ πάνω στο τραπέζι. Το επόμενο πρωί βρήκε την γάτα της νεκρή από νεφρική ανεπάρκεια.

Όταν κατάλαβε ότι οι τουλίπες είχαν δηλητηριάσει την γάτα της μαζί με την 12χρονη κόρη της την πήγαν στον κτηνίατρο.

Ο κτηνίατρος τους είπε ότι τα νεφρά της Κίκι είχαν πάθει μεγάλη ζημιά και εκεί πήραν την δύσκολη απόφαση να της κάνουν ευθανασία.

“Δεν αγοράζω ποτέ τουλίπες. Μπορεί να είχα πάρει μόνο μια ή δυο φορές στο παρελθόν”, ανέφερε η Τζούλιετ.

“Μόλις γύρισα σπίτι έκατσα λίγο να δουλέψω και η Κίκι πήδηξε δίπλα μου και έκατσε δίπλα στις τουλίπες”, πρόσθεσε.

“Θεώρησα ότι αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για να μια ωραία φωτογραφία και πήρα αμέσως την φωτογραφική μου μηχανή. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι αυτή ήταν η τελευταία της φωτογραφία.”

“Εκείνη την στιγμή δεν ήξερα ότι οι τουλίπες είναι τοξικές για τις γάτες. Δεν την είδα ποτέ να τις τρώει. Μάλλον, θα το έκανε όταν δεν θα ήμουν παρούσα”, συνέχισε.

“Όταν ξύπνησα το επόμενο πρωί, η Κίκι ήταν ξαπλωμένη στο χαλάκι του μπάνιου και όταν πήγα να την χαϊδέψω δεν ανταποκρινόταν πολύ. Όταν την σήκωσα, έβγαλε ένα πολύ αδύναμο ήχο.”

“Μαζί με την κόρη μου την πήγαμε στον κτηνίατρο όπου μετά από εξετάσεις μας είπαν ότι η Κίκι είχε νεφρική ανεπάρκεια και η μόνη λύση ήταν η ευθανασία”, ανέφερε η Τζούλιετ.

“Μιλήσαμε με την κόρη μου για 40 λεπτά, κλάψαμε, το ξανασυζητήσαμε και τελικά πήραμε την δύσκολη απόφαση να της κάνουμε ευθανασία, ώστε να μην υποφέρει άλλο”, πρόσθεσε η Τζούλιετ.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News