Γάμος Αυγουστίδη – Κρασσά: Η ώρα που ντύνουν τον γαμπρό και το «δώρο» της μητέρας

13 Ιουνίου, 2022 11:51 ΠΜ
More videos

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά (Δείτε ΕΔΩ). Το ζευγάρι μπορεί να είχε ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο θέλησαν να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο, ο οποίος έγινε μαζί με τη βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνου.

Συγκινημένη και περήφανη για τον γιο της, η Μαρία Τζομπανάκη έλαμπε από ευτυχία, έχοντας φροντίσει ωστόσο να υπάρχει έντονο “άρωμα” Κρήτης όχι μόνο με το λευκό σαρίκι που φορούσε ο γαμπρός και μερικοί από τους καλεσμένους και το παραδοσιακό γαμοκούλουρο, αλλά και με τους Κρητικούς μουσικούς και χορευτές που πλαισίωσαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή.

Ωστόσο μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός. Ως είθισται, τον γαμπρό “τον ντύνουν” οι φίλοι του, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο αγαπημένος ηθοποιός ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς:

Πηγή: zarpanews.gr