Σερβιτόρος ξόδεψε 10.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσει στην Μέριλιν Μονρόε

31 Ιανουαρίου, 2018 4:23 ΜΜ
More videos

Ο 32χρονος Σιρίλ Ρου από την Γαλλία “γεμίζει” τα χείλη του κάθε δυο μήνες και έχει ξοδέψει 10.000 ευρώ για το γέμισμα των χειλιών και για μπότοξ για να μοιάσει στην Μέριλιν Μονρόε.

Ο σερβιτόρος από την Γαλλία υποστηρίζει ότι πρώτη έκανε μια πλαστική επέμβαση, γιατί ήθελε να φαίνεται νεότερος και να μοιάζει πιο πολύ στο είδωλό του, την Μέριλιν.

Ο Σιρίλ έχει κάνει πάνω από 20 μικρές πλαστικές επεμβάσεις τους τελευταίους 18 μήνες. Στο μέλλον θέλει να κάνει ρινοπλαστική και να βάλει εμφυτεύματα στα μάγουλα.

Ο 32χρονος Σιρίλ Ρου από την Γαλλία θέλει να μοιάσει στο είδωλό του, την Μέριλιν Μονρόε.

Ο Σιρίλ πριν ξεκινήσει τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ο 32χρονος παραδέχεται ότι δέχεται έκπληκτα και επικριτικά βλέμματα στον δρόμο, αλλά ο ίδιος είναι περήφανος για την εμφάνισή του.

“Στα 26 μου έκανα το πρώτο μπότοξ και μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία. Μετά, ήθελα και άλλο. Αρχικά, ήθελα να φαίνομαι νεότερος και μετά να μοιάσω στην Μέριλιν Μονρόε που αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης για μένα”, ανέφερε ο Σιρίλ προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Μόνο τους τελευταίους 2 μήνες έχει ξοδέψει 4.000 ευρώ για να “γεμίσει” τα χείλη του.

Ο 32χρονος παραδέχεται ότι έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις και θέλει να μαζέψει άλλες 2.500 ευρώ για να κάνει μια ρινοπλαστική στην Τυνησία.

“Πολλοί άνθρωποι στον δρόμο που δεν με γνωρίζουν με κοιτάζουν και λένε ότι δείχνω περίεργος. Ωστόσο, εγώ είμαι περήφανος για την εμφάνιση μου. Όσο για τους ανθρώπους που με κοιτάζουν και με επικρίνουν απλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη τους”, υποστηρίζει ο Σιρίλ.

“Στο τέλος της μέρας η ομορφιά είναι πιο σημαντική για εμάς τους ίδιους και όχι για τους άλλους”, πρόσθεσε.

Η μεταμόρφωσή του είναι πραγματικά δραστική.

Εκτός από τα χείλη και την μύτη, ο Σιρίλ θέλει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στα μάγουλα και το πιγούνι του.

Ο 32χρονος θέλει να συνεχίσει τις πλαστικές επεμβάσεις και το γέμισμα των χειλιών για να μπορέσει να μοιάσει στην Μέριλιν Μονρόε που του δίνει μεγάλη έμπνευση.

[dailymail]