Γαλλική εταιρία κυκλοφόρησε τα πρώτα γυναικεία τζιν με φερμουάρ στο πίσω μέρος

18 Απριλίου, 20172:14 ΠΜ
More videos

Η ιδέα είναι τόσο «υπέροχη» που η εταιρεία έσπευσε να θέσει την τιμή του παντελονιού στα 1.500 δολάρια το κομμάτι.

Και πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται και αυτό: Τα νέα τζιν παντελόνια με το φερμουάρ από… πίσω!

Καλά διαβάσατε, με αφορμή τις τόσες… κυρίες που ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας από οποιαδήποτε οπτική γωνία το πόσο καλλίπυγες είναι, η εταιρεία Levi’s προχώρησε σε μία ανατρεπτική συνεργασία με την ανατρεπτική και ραγδαίως ανοδική γαλλική μάρκα Vetements.

Οι άνθρωποι της Vetements κατασκεύασαν το νέο τζιν για γυναίκες, που δίνει την ευκαιρία σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να πάρουν τον αέρα τους, ή ακόμα και να μη χάνουν χρόνο σε ιδιαίτερα βιαστικές περιστάσεις.

Μάλιστα η ιδέα είναι τόσο «υπέροχη» που η εταιρεία έσπευσε να θέσει την τιμή του παντελονιού στα 1.500 δολάρια το κομμάτι, ώστε να το καταστήσει ως υπέρτατο κομμάτι μόδας αυτή την στιγμή.

Η Vetements είναι μια νέα εταιρία που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς μέσα από τα ανατρεπτικά της σχέδια που κυρίως περιλαμβάνουν συνεργασίες με άλλες λίγοτερο ακριβές εταιρίες για τον σχεδιασμό ρούχων που είναι πολύ ακριβά και θα κάνουν τους πλούσιους να νιώσουν φτωχούς.

Στην ουσία είναι μια εταιρία κοινωνικό πείραμα ο δημιουργός της δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Κι όμως να που με τα ανατρεπτικά της σχέδια πολλές γυναίκες αλλά και άντρες τρέχουν να αγοράσουν ένα κομμάτι γιατί φυσικά ξεπουλούν σε χρόνο ρεκόρ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News