Γαμπρός πέφτει στο ποτάμι μόλις είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη που του προξένευαν

13 Σεπτεμβρίου, 2016 4:01 ΜΜ
More videos

Τα προξενιά είναι αρκετά συνηθισμένα ακόμα και σήμερα. Σε κάποιους πολιτισμούς αυτή η παράδοση εξακολουθεί να υφίσταται και θεωρείται επιτακτική ανάγκη για τους γαμπρούς και τις νύφες να παντρευτούν αυτόν που θα εγκρίνει η οικογένειά τους. Αν και η συγκεκριμένη παράδοση είναι σεβαστή, σίγουρα είναι λάθος να παντρευτείς κάποιον, που δεν αγαπάς. Το παρακάτω παράδειγμα το αποδεικνύει περίτρανα.

Η νύφη

Ο 33χρονος Κάνγκ Χου μετά από προτροπή των γονιών του έπρεπε να παντρευτεί την 30χρονη Να Σουνγκ. Κατά την διάρκεια της τελετής, ο γαμπρός εξέπληξε όλους τους παρευρισκομένους, όταν έφυγε τρέχοντας από τον χώρο που γινόταν το μυστήριο, επειδή η νύφη ήταν πολύ άσχημη και “θα έκανε κακό στην εικόνα του.”

Ο γαμπρός έπεσε στο ποτάμι, όταν είδε, ότι η κοπέλα που θα παντρευόταν μέσω προξενιού ήταν πολύ άσχημη.

1

Mirror.co.uk

Ένας φίλος του γαμπρού υποστήριξε, ότι έχει πολύ συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες και τον ανάγκασαν να προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο. “Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους. Η νύφη ήταν συντετριμμένη και η οικογένειά της οργισμένη. Η οικογένεια του ίδιου ήταν επίσης θυμωμένη και εμείς οι φίλοι του νιώθαμε ντροπή”, αναφέρει ο Παλ Τσανγκ Γουάνγκ.

Αναστατώθηκε, όταν έφτασε στον χώρο της τελετής και είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη.

laodong

Ο Κανγκ εθεάθη να περπατάει κατά μήκος της όχθης του ποταμού ώρες μετά το συμβάν πριν πέσει, θέλοντας να δώσει τέρμα στην ζωή του. Οι περιστατικοί κάλεσαν την αστυνομία. Ο Κιάν Τσούι, ο οποίος τράβηξε την φωτογραφία, ανέφερε:

“Ήταν ντυμένος και επέπλεε μπρούμυτα στο νερό. Ήταν αναίσθητος και νόμιζα, ότι είχε πεθάνει. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας από αυτούς πήδηξε στο νερό και τον τράβηξε έξω μαζί με την βοήθεια περαστικών, που έδεσαν ένα σκοινί γύρω από στήθος του και τον έσυραν στην ακτή. Του έσωσαν την ζωή.”

Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους.

Ο Κανγκ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν τον ρώτησαν, γιατί το έκανε, απάντησε: “Νιώθω άσχημα για ό,τι έγινε, αλλά όταν την είδα, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και θα έκανε κακό στην εικόνα μου. Τον γάμο τον κανόνισαν οι γονείς μου και δεν μπορούσα να βρω κάποια άλλη λύση, εκτός από την αυτοκτονία.”

Οι διασώστες τον βρήκαν ντυμένο να επιπλέει στο νερό.

Ευτυχώς, η αστυνομία τον έσωσε πάνω στην ώρα.

Mirror.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: