Γαμπρός κατέγραψε τη νύφη να της επιτίθεται καρχαρίας στον μήνα του μέλιτος τους

13 Δεκεμβρίου, 2017 12:47 ΜΜ
More videos

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας γαμπρός κατέγραφε τη γυναίκα του που δέχτηκε επίθεση από έναν τεράστιο καρχαρία.

Η Σάρα Ίλιγκ κολυμπούσε με αναπνευστήρα στην Καραϊβική όταν ένας τεράστιος καρχαρίας άρχισε βυθίζει τα δόντια του στο τεντωμένο χέρι της.

Ακούγεται να φωνάζει με τρόμο, καθώς κολυμπάει όσο πιο γρήγορα μπορεί απέναντι στον σύζυγό της, Έβαν Κάρολ, που κρατάει την κάμερα.

Το ζευγάρι απολάμβανε το μήνα του μέλιτος και η Σάρα είπε ότι υπολόγισε ότι ο σύζυγός της, της έκανε μια φάρσα.

Η Σάρα απέκτησε πολλές ουλές από το δάγκωμα του καρχαρία

Εξηγώντας το βίντεο, είπε: «Ο σύζυγός μου και εγώ είμασταν στην Καραϊβική στο μήνα του μέλιτος μας.

Η Σάρα από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α. δήλωσε ότι απελευθέρωσε το χέρι της τραβώντας το, καθώς ο καρχαρίας χαλάρωσε τα σαγόνια του.

Η Σάρα και ο σύζυγός της, στο ταξίδι του μέλιτος τους

Η Σάρα φαίνεται να κολυμπάει άνετα δίπλα στους καρχαρίες

Πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν καρχαρία Τροφό μεγέθους ενάμιση μέτρου που συνήθως δεν δαγκώνει, εκτός αν προκληθεί από το τράβηγμα της ουράς του, από την πείνα κλπ.

Οι καρχαρίες Τροφοί αποτελούν δημοφιλή έλξη με τους τουρίστες στην Καραϊβική, οι οποίοι μπορούν να πληρώσουν για να κολυμπήσουν μαζί τους.

Ο Ταξιδιωτικός οδηγός Atlas Obscura τα περιγράφει ως «πολύ φιλικά ζώα» που δεν θα «ασπάξουν» το πόδι σας, καθώς κανονικά τρέφονται με «μικρά πλάσματα από την άμμο».

[metro]

Ακολουθήστε μας στο facebook: