«Γ@μ@@νται όλοι μεταξύ τους» στο GNTM!

10 Νοεμβρίου, 20211:14 ΜΜ

Σαν… βόμβα έσκασε η αποκάλυψη On camera. Εδώ και καιρό είχε κυκλοφορήσει, όμως πλέον υπάρχει και μαρτυρία. Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει και τα ζευγάρια!

Πολύ καιρό τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με τις σχέσεις και τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του GNTM. Στα τελευταία επεισόδια είναι πολύ φανερό ποια παιδιά έχουν έρθει πιο κοντά, ενώ πλέον και τα πλάνα που δίνει η παραγωγή… τους αποκαλύπτουν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης όμως, ήρθε η αποκάλυψη βόμβα και μάλιστα On camera!

Τα πειράγματα που έκαναν μεταξύ τους κατά την επιστροφή του, δεν άρεσαν καθόλου στον Στυλιανό, που ανέφερε: «Θάνο πως τα ξεκινάς έτσι; Για ηρέμησε λίγο.» Ο Θάνος απορημένος είπε: «Τι λέει; Δεν ξέρω πως την έχει δει έτσι ο Στυλιανός κι αν είναι έτσι με όλα τα κορίτσια ή προστατεύει την Όλγα λίγο παραπάνω. Οκ αδυναμίες είναι αυτές.»

Ωστόσο, ο Στυλιανός έδωσε συνέχεια στο θέμα κι απάντησε σε δημοσιογράφο: «Η Όλγα χάρηκε πολύ που γύρισε ο Θάνος. Επόμενη ερώτηση. Δεν του έκανα επίθεση, ήταν αστείο», με τον Θάνο να δηλώνει παρακάτω: «Τι ωραία που τα λέω! Δεν είναι πολύ ωραία που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και γελάμε; Παιδιά γ…ι όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται».

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News