Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΦυσική, ακομπλεξάριστη, λέει «όχι» σε ρετούς και φίλτρα: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει...

Φυσική, ακομπλεξάριστη, λέει «όχι» σε ρετούς και φίλτρα: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει στα 56 με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι μια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός η οποία συστήθηκε και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσω του ρόλου της γιατρού Λίλης, στη σειρά του Mega Channel Λαβ Σόρρυ τη σεζόν 1994-1995 και στη συνέχεια από τον ρόλο της Ρένας στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει στα 56 της με μπικίνι

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εκτός από το ταλέντο, διακρίνεται και για την κομψότητά της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ενώ και στα 56 της χρόνια παραμένει πανέμορφη και με εντυπωσιακό σώμα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και τις διακοπές της με τους followers της στο Instagram.

H ηθοποιός, μάλιστα στην πρόσφατη δημοσίευσή της δεν διστάζει να ποζάρει με το μπικίνι της, χωρίς την χρήση ρετούς ή φίλτρων, και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές καθώς το σώμα της θα το ζήλευαν και πολύ μικρότερες γυναίκες.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

1 41 2 33 3 15 4 11 5 9

Τα πιο σημαντικά