«Φτυστός» ο μπαμπάς του – Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, έγινε 24 ετών

5 Σεπτεμβρίου, 2022 2:34 ΜΜ
More videos

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Κούρκουλος, ο οποίος μαζί με την μητέρα του, Μαριάννα Λάτση βρέθηκαν στα Μενάνδρεια 2022, στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς.

Ο 24χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, συνόδευσε τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση στην παράσταση «Γυάλινος Κόσμος».

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης Γυάλινος Κόσμος, η Μαριάννα Λάτση και ο Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να απονείμουν το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στην Κάτια Δανδουλάκη.

Φανερά συγκινημένη η Μαριάννα Λάτση παρέδωσε το βραβείο στην πετυχημένη ηθοποιό, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε την ίδια για την παρουσία της, αλλά και το κοινό που βρέθηκε δίπλα της σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα της.

«Την Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη. «Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: