Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦτώχεια καταραμένη: Η πολυτελής μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά στην κηφισιά – Με...

Φτώχεια καταραμένη: Η πολυτελής μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά στην κηφισιά – Με πισίνα και ονειρικό κήπο

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως φροντίζει να μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πολλές είναι οι φορές που έχει ανεβάσει στιγμιότυπα από το σπίτι της στην Κηφισιά. Είναι το παλάτι της. Όσο άγχος και πίεση και αν έχει λόγω δουλειάς κάθε φορά που η Ρούλα Κορομηλά μπαίνει στο σπίτι της στην Κηφισιά τα ξεχνά όλα.

Η μεζονέτα στην οποία μένει η Ρούλα Κορομηλά, έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Ρούλα Κορομηλά: Στιγμιότυπα από το σπίτι της

Κάθε πρωί βγαίνει στον τεράστιο καταπράσινο κήπο της προκειμένου να απολαύσει το καφέ της και τα παιχνίδια με τον γάτο της Oscar. Η ίδια δεν διστάζει να πετά τις ψιλοτάκουνες γόβες της και να αναλαμβάνει χρέη κηπουρού προκειμένου να περιποιηθεί τα λουλούδια της. Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχεί το ξύλο και τα γήινα χρώματα με την επιβλητική σκάλα στο σαλόνι να κλέβει την παράσταση!

185 4 3 184

Η κουζίνα είναι πραγματικά ολυμπιακών διαστάσεων καθώς θέλει να έχει τον χώρο που χρειάζεται για να δημιουργεί. Αν και η μαγειρική δεν είναι από τις αγαπημένες της συνήθειες, όταν μπαίνει στο δεύτερο βασίλειό της -όπως αποκαλεί την κουζίνα- της – του δίνει και καταλαβαίνει. Εκεί είναι το μέρος άλλωστε δημιουργεί πεντανόστιμα γλυκά για τους φίλους της.

186

Ενώ στο σαλόνι με τα εντυπωσιακά χαλιά και τους αναπαυτικούς καναπέδες, είναι εκεί όπου περνά πολλές ώρες συζητώντας και απολαμβάνοντας τον ζεστό καφέ της ή τη θαλπωρή από το εντυπωσιακό τζάκι της. Η παρουσιάστρια αγαπά να στολίζει το σπίτι της βάζοντας αξεσουάρ από τα ταξίδια και τα νησιά που έχει πάει.

Στα μπάνια του σπιτιού κυριαρχεί το λευκό χρώμα που γεμίζει την παρουσιάστρια αισιοδοξία. Επίσης στο σπίτι της Ρούλας υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο το οποίο το έχει διαμορφώσει σε αίθουσα γυμναστικές όπου και κάνει τις προπονήσεις της.

187 188 189 190 191 192 193

Η ίδια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και από την κρεβατοκάμαρά της

3 3 194

Δείτε και άλλα στιγμιότυπα από τη σπίτι της

Τα πιο σημαντικά