Φτιάξτε το δικό σας κλιματιστικό για το καλοκαίρι

28 Απριλίου, 2016 7:28 ΜΜ
More videos

Aυτή η απλή κατασκευή θα αλλάξει το καλοκαίρι σας καθώς θα μειώσετε τον ηλεκτρικό λογαριασμό σας. Με λίγες μόνο τροποποιήσεις στο ψυγείο φελιζόλ σας, μπορείτε να το μετατρέψετε πλήρως σε ένα ενεργειακά αποδοτικό,φθηνό σπιτικό κλιματιστικό.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας ψύκτης, μια σωλήνα από PVC, ένας μικρός ανεμιστήρας, και πάγο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε τον ψύκτη να λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια ανέξοδα, με ηλιακά πάνελ. Ένας θεός ξέρει πόση ενέργεια χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά και είναι ο λόγος που το καλοκαίρι ανεβαίνει ο λογαριασμός του ηλεκτρικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε δύο τρύπες στο καπάκι του ψυγείου. Τοποθετήστε τον σωλήνα PVC στην μια οπή και τον ανεμιστήρα στην άλλη. Τοποθετήστε πάγου μέσα στον ψύκτη. Ένα κομμάτι πάγου μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε ώρες, ένα μεγαλύτερο κομμάτι μπορεί να διαρκέσει έως και 10. Το σπιτικό κλιματιστικό είναι σε θέση να παράγει πολύ κρύο αέρα.

Μπορείτε να τροφοδοτήσετε την μονάδα με τρεις διαφορετικούς τρόπους: με μπαταρία, αυτοκίνητο, ή ένα ηλιακό πάνελ. Για πιο λεπτομερείς οδηγίες, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: