Φτιάξτε μόνες σας μια βάση για το βερνίκι νυχιών που θα κάνει την περιποίησή τους παιχνιδάκι!

16 Ιουνίου, 2015 7:33 ΜΜ
More videos

Όλες οι γυναίκες πλέον ψάχνουμε εύκολες και γρήγορες λύσεις για να είμαστε περιποιημένες κάθε στιγμή της ημέρας, μιας και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να αφιερώνουμε άπλετο χρόνο στον καλλωπισμό μας. Σίγουρα δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

Ένα από αυτά είναι και τα περιποιημένα νύχια. Τα απεριποίητα και βρώμικα νύχια σίγουρα δεν κολακεύουν καμία γυναίκα (και κανέναν άνδρα επίσης!) και είναι ένα σημείο το οποίο λόγο έλλειψης χρόνου πολλές γυναίκες το παραμελούν.

Αν έχετε λοιπόν πρόβλημα με το να κρατήσετε τα νύχια σας περιποιημένα, δυνατά και μακριά, τότε σίγουρα πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο. Θα σας δώσει τη λύση για τέλεια βαμμένα νύχια, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο για να γίνει αν δεν πιάνουν τα χέρια σου. Το κόλπο αυτό είναι επίσης μια τέλεια λύση για τα βερνίκια με glitter, τα οποία μπορεί να είναι εντυπωσιακά, αλλά όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσεις μπορούν να γίνουν πραγματικός μπελάς.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  •         Υγρή κόλλα
  •         Ένα μπουκαλάκι για βερνίκι
  •         2 κουταλιές του γλυκού νερό

Τοποθετείτε τη κόλλα και το νερό στο μπουκαλάκι το βιδώνετε και κουνάτε μέχρι να αναμιχθούν. Περνάτε μια στρώση από τη βάση στα νύχια σας και αφήνετε να στεγνώσει. Περνάτε από πάνω το αγαπημένο σας μανό και είσαστε έτοιμες.

Όταν το βαρεθείτε μπορείτε απλά να το ξεφλουδίσετε. Το ίδιο μείγμα μπορείτε να το τοποθετήσετε και περιμετρικά του νυχιού αν δεν έχετε σταθερό χέρι και σας ξεφεύγει πάντα το βερνίκι. Περνάτε το βερνίκι, μόλις τελειώσετε αφαιρείτε την κόλλα και έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσουν τα μυστικά ομορφιάς που κάνουν τη ζωή μιας γυναίκας πιο εύκολη!

Ακολουθήστε μας στο facebook: