Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

8 Ιανουαρίου, 2015 1:25 ΠΜ
More videos

Aπό τους ευκολότερους καιοικονομικότερους καναπέδες που μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε είναι αυτοί που θα δημιουργήσετε με ένα μαξιλάρι-στρώμα και μερικούς …τσιμεντόλιθους.

Για μικρού πλάτους κατασκευές σε εσωτερικούς χώρους επιλέξτετσιμεντόλιθους με λεία εξωτερική επιφάνεια (όχι λαξευτούς) που θα βάψετε σε λευκό ή και όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει και θα τους τοποθετήσετε σε δύο σειρές, δημιουργώντας έτσι την βάση – στήριγμα για το μαξιλάρι. Oι τρύπες στους τσιμεντόλιθους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικός χώρος για οτιδήποτε.

Τοποθετώντας τους τσιμεντόλιθους με τρόπο που ο κάθε ένας της πάνω σειράς να “πατάει” σε δύοαπό τους κάτω και φροντίζοντας στις γωνίες να είναι τοποθετημένοι σωστά, δεν θα χρειαστεί να τουςενώσετε-κολλήσετε μεταξύ τους, έχουν αρκετό βάρος για να σταθούν στην θέση τους.

tilestwra.gr : 119 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

Για μεγαλύτερες κατασκευές που θέλετε ακόμη καλύτερησταθερότητα ή αν δεν θέλετε να φαίνονται τα ανοίγματα-τρύπες, δημιουργείστε την βάση του καναπέ στο ίδιομέγεθος με το μαξιλάρι που απλώς θα ακουμπήσετε πάνω τους και τοποθετώντας τους “ξαπλωμένους” με τρόπο που στην εξωτερική όψη της τσιμεντένιας βάσης να βρίσκεται η κλειστή – συμπαγής πλευρά τους.

tilestwra.gr : 217 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

Για τέτοιας μορφής καναπέδες – παγκάκιαχτιστά σεεξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, φυσικά και μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιους καναπέδες σε όποιο ύψος, σχήμα και διάταξη θέλετε χτίζοντας τουςτσιμεντόλιθους με κανονικό τσιμεντοπολτό/λάσπη χτισίματος ή κολλώντας τους με κόλλα για πλακάκια, ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής κι αν θέλετε το αποτέλεσμα τέλειο αισθητικά σοβαντίζετε όπως οποιαδήποτε τσιμεντένια κατασκευή/τοίχος.

Πριν τοποθετήσετε τέτοιου είδους κατασκευές σε μπαλκόνια ή γενικά υπερυψωμένα σημεία, βεβαιωθείτε ότι το έδαφος/επιφάνεια αντέχει το πολύ μεγάλο βάρος τους (ένας απλός τσιμεντόλιθος ζυγίζει παραπάνω από 10 κιλά).

Τσιμεντόλιθους θα βρείτε σε όλες τις μάντρες/καταστήματα με είδη οικοδομών και σε τιμές που ξεκινούν από 0,50ευρώ/τεμάχιο.

tilestwra.gr : 312 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 410 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 58 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 66 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 76 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 86 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 93 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 103 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

tilestwra.gr : 1110 Φτιάξτε φανταστικούς καναπέδες από… τσιμεντόλιθους!

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: